Més sobre el concurs de monòlegs de Ferros

La Falla Ferros dóna més detalls del seu concurs de monòlegs del 29 de setembre. Hi haurà un sopar d’aixeta previ, i l’entrada costarà un euro (sense IVA, afortunadament). Quant als concursants, podran fer la seua actuació en valencià o castellà i amb duració entre 12 i 30 minuts, i un d’ells serà Candreu.

monolegsEl III Concurs de Monòlegs de la Falla Ferros, que tindrà lloc dins de la IV Setmana Cultural de la comissió, començarà a les onze de la nit del 29 de setembre, encara que a les 21.30 horse hi haurà un sopar d’aixeta on tindran el sopar i una beguda pagada els participants. Per a concursar caldrà preparar-se un monòleg original de tema lliure, amb una durada entre 12 i 30 minuts i escrit en valencià o castellà, i hi ha en joc dos premis de 100 euros i un altre de 50. Els interessants a inscriure’s ho poden fer escrivint un correu electrònic a dolzaina@hotmail.com, o bé telefonant al 666 699 802 i preguntant per Pepe.