¿Has leído "La despertà"?

Més sobre el concurs de monòlegs de Ferros

La Falla Ferros dóna més detalls del seu concurs de monòlegs del 29 de setembre. Hi haurà un sopar d’aixeta previ, i l’entrada costarà un euro (sense IVA, afortunadament). Quant als concursants, podran fer la seua actuació en valencià o castellà i amb duració entre 12 i 30 minuts, i un d’ells serà Candreu.

monolegsEl III Concurs de Monòlegs de la Falla Ferros, que tindrà lloc dins de la IV Setmana Cultural de la comissió, començarà a les onze de la nit del 29 de setembre, encara que a les 21.30 horse hi haurà un sopar d’aixeta on tindran el sopar i una beguda pagada els participants. Per a concursar caldrà preparar-se un monòleg original de tema lliure, amb una durada entre 12 i 30 minuts i escrit en valencià o castellà, i hi ha en joc dos premis de 100 euros i un altre de 50. Els interessants a inscriure’s ho poden fer escrivint un correu electrònic a dolzaina@hotmail.com, o bé telefonant al 666 699 802 i preguntant per Pepe.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar