Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Monòlegs de ferro

monoleg¿Et consideres graciós? ¿No li tens por al micro ni al públic? Aleshores podràs apuntar-te al III Concurs de Monòlegs que ha convocat la Falla Ferros-Joan Baptista Perales per al 29 de setembre. Val la pena, però hi ha dos premis de 100 euros i un de 50 en joc.

 

Per a participar en esta tercera edició del concurs de monòlegs de la Falla Ferros cal actuar amb textos originals, els quals valorarà un jurat. Les actuacions començaran a les 23.00 hores del dissabte 29 de setembre, podent sopar a càrrec de la falla els concursants incloent una consumició. Les inscripcions caldrà fer-les escrivint un correu electrònic a dolzaina@hotmail.com o telefonant al número 666699802  i preguntant per Pepe.

Este esdeveniment forma part de la IV Setmana Cultural de la comissió.