¿Has leído "Del Pregón a la Crida"?

El e-llibret del Botànic es presentarà prompte, ¿eh?

L’Agrupació de Falles del Botànic s’ha modernitzat literàriament parlant i presentarà el seu e-llibret de 2012. Un document digital que vorà la llum (¿d’un monitor, potser?) a les 20 hores del 30 de juny al casal de la Falla Sant Ignasi de Loyola-Jesús i Maria.


Este llibret electrònic contindrà entre els seus bits les fotografies de totes les falles plantades enguany per les comissions agrupades , a les quals acompanyarà una crítica escrita per un faller de la respectiva. A més, hi haurà articles d’opinió, les fotos de les falleres majors i de l’exercici que ha acabat, i l’històric de les recompenses internes de l’agrupació. També es trobaran en l’obra digital els premis Roure que ha atorgat el Botànic.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar