Gossos sense llar fent de models

Modepran

Els gossos sense amo faran un dia de models en la III Passarel·la de Gossos sense Llar que tindrà lloc el 7 de juliol, acte en què col·labora la Falla General Llorens-Doctor Marco Merenciano i que tindrà diversió per als xiquets. ¿T’apuntes? ¿Guau?

Cares pintades, espectacles, mostra de gossos, sortejos i molt més hi haurà en esta passarel·la de gossos abandonats, un event solidari on participen la falla coneguda com Els Generals i l’obra social Modepran de Paterna. Serà a les quatre de la vesprada del 7 de juliol, en la porta del casal (carrer General Llorens, número 4, de València), però a més pel matí hi haurà una guerra d’aigua i dinar solidari amb ASPANION a partir de les dotze, i per la nit un sopar també solidari, esta vegada amb l’associació SUPPO.