Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los carteles de Fallas?

Gossos sense llar fent de models

Modepran

Els gossos sense amo faran un dia de models en la III Passarel·la de Gossos sense Llar que tindrà lloc el 7 de juliol, acte en què col·labora la Falla General Llorens-Doctor Marco Merenciano i que tindrà diversió per als xiquets. ¿T’apuntes? ¿Guau?

Cares pintades, espectacles, mostra de gossos, sortejos i molt més hi haurà en esta passarel·la de gossos abandonats, un event solidari on participen la falla coneguda com Els Generals i l’obra social Modepran de Paterna. Serà a les quatre de la vesprada del 7 de juliol, en la porta del casal (carrer General Llorens, número 4, de València), però a més pel matí hi haurà una guerra d’aigua i dinar solidari amb ASPANION a partir de les dotze, i per la nit un sopar també solidari, esta vegada amb l’associació SUPPO.