Gossos sense llar fent de models

Els gossos sense amo faran un dia de models en la III Passarel·la de Gossos sense Llar que tindrà lloc el 7 de juliol, acte en què col·labora la Falla General Llorens-Doctor Marco Merenciano i que tindrà diversió per als xiquets. ¿T’apuntes? ¿Guau?

Cares pintades, espectacles, mostra de gossos, sortejos i molt més hi haurà en esta passarel·la de gossos abandonats, un event solidari on participen la falla coneguda com Els Generals i l’obra social Modepran de Paterna. Serà a les quatre de la vesprada del 7 de juliol, en la porta del casal (carrer General Llorens, número 4, de València), però a més pel matí hi haurà una guerra d’aigua i dinar solidari amb ASPANION a partir de les dotze, i per la nit un sopar també solidari, esta vegada amb l’associació SUPPO.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar