Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Apareixen dues noves falles i en desapareix una

¡Mes faena per als frikis que fotografies les falles! En 2013 hi haurà dues noves comissions falleres a València: Manuel Melià i Fuster-Encarna Albarracín i Manuel Melià i Fuster-Encarna Albarracín. Afortunadament no suposaran molts passejos extra, ja que una està al costat de l’altra.

L’última assemblea de presidents de Junta Central Fallera ha acordat acceptar dues de les sol·licituds de creació de falla, ambdues en la zona de Benicalap i casualment, una propera l’altra. Es dona la circumstància que una d’elles ocupa la demarcació d’altra comissió que ha desaparegut enguany, la Falla Historiador Giménez Fayos.

La nova Falla Manuel Melià i Fuster-Encarna Albarracín té el número de cens 388, l’ha promoguda José Carlos Llorens Luna i comptarà inicialment amb 150 fallers. La seua demarcació estarà al voltant de l’encreuament entre els carrers Carlos Cortina i Manuel Melià. Quant a Manuel Melià i Fuster-Encarna Albarracín, el seu número serà l’últim fins el moment, 389, té a Vicente Segarra Lizondo com a promotor i la demarcació estarà en l’encreuament dels carrers Salvador Cervero i Mª Fernanda D’Ocón. En el mapa següent apareix assenyalat el lloc aproximat on estan les noves comissions.

 

Ver mapa más grande