¿Has leído "Ninots indultats"?

Apareixen dues noves falles i en desapareix una

¡Mes faena per als frikis que fotografies les falles! En 2013 hi haurà dues noves comissions falleres a València: Manuel Melià i Fuster-Encarna Albarracín i Manuel Melià i Fuster-Encarna Albarracín. Afortunadament no suposaran molts passejos extra, ja que una està al costat de l’altra.

L’última assemblea de presidents de Junta Central Fallera ha acordat acceptar dues de les sol·licituds de creació de falla, ambdues en la zona de Benicalap i casualment, una propera l’altra. Es dona la circumstància que una d’elles ocupa la demarcació d’altra comissió que ha desaparegut enguany, la Falla Historiador Giménez Fayos.

La nova Falla Manuel Melià i Fuster-Encarna Albarracín té el número de cens 388, l’ha promoguda José Carlos Llorens Luna i comptarà inicialment amb 150 fallers. La seua demarcació estarà al voltant de l’encreuament entre els carrers Carlos Cortina i Manuel Melià. Quant a Manuel Melià i Fuster-Encarna Albarracín, el seu número serà l’últim fins el moment, 389, té a Vicente Segarra Lizondo com a promotor i la demarcació estarà en l’encreuament dels carrers Salvador Cervero i Mª Fernanda D’Ocón. En el mapa següent apareix assenyalat el lloc aproximat on estan les noves comissions.

 

Ver mapa más grande

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar