Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Més de 200 participants en el campionat de Truc de Torrent

tructorrent

Julián Romero i Ricardo Osma han sigut els guanyadors del I Campionat de Truc de l’Agrupació de Falles de Torrent, el qual va reunir més de 200 persones en l’Àgora del Parc Central d’eixa ciutat.

Dissabte 16 de juny va tenir lloc este campionat de truc on van participar 48 parelles vingudes de diferents localitats de la comarca de l’Horta. La jornada va començar a les 9 del matí i va durar fins a les huit de la nit, quedant tercers en este marató Manolo Montesinos i Juan Carlos Zahonero, d’Alaquàs, aconseguint trofeu i 100 euros. En segon lloc es van quedar Vicente Vidal i Noel, de València, guanyant un trofeu i 400 euros. Els triomfadors van ser Julián Romero i Ricardo Osma, de la Falla Parc de Trénor de Torrent, amb un premi dotat amb 1.000 euros.

Rafael López, president de l’Agrupació de Falles de Torrent,va quedar content amb el bon ambient del campionat, i anuncia que les 22 falles de la localitat ja estan preparant les II Jornades Culturals per a octubre.

Truc podium