Arriba ‘San Juanwaii’ a Empar Iturbi

SANJUANEste dissabte és “San Juanwaii”. Aixì diu la Falla Sant Vicent-Empar Iturbi, que ha programat una festa per a la vespra de Sant Juan inspirada en l’ambient hawaià. De pas, la comissió fallera llança una promoció per a nous fallers: els que s’apunten abans del 31 de juliol tindran de regal la polsera oficial de la falla. I és que l’apuntà no acaba mai…

 

fallerosEste 23 de juny, Sant Vicent-Empar Iturbi començarà la celebració a les 18.30 amb jocs infantils, per a posar-se en marxa la tómbola mitja hora després.  A les 20.00 hi haurà una mini discoteca, a les 23.00 una revetla i a mitja nit, la cremà d’una foguera. Es vendran entrepans i quint i tapa per als famolencs.

Per altra banda, la comissió recorda que l’apuntà mai acaba, i diu que pel sopar d’una nit pagues la quota d’un mes. I si no vols gastar eixa quantitat, pots ajudar a la comissió per tres euros mensuals. Més informació escrivint a sanvicenteamparoiturbi@hotmail.com.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar