Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Arriba ‘San Juanwaii’ a Empar Iturbi

SANJUANEste dissabte és “San Juanwaii”. Aixì diu la Falla Sant Vicent-Empar Iturbi, que ha programat una festa per a la vespra de Sant Juan inspirada en l’ambient hawaià. De pas, la comissió fallera llança una promoció per a nous fallers: els que s’apunten abans del 31 de juliol tindran de regal la polsera oficial de la falla. I és que l’apuntà no acaba mai…

 

fallerosEste 23 de juny, Sant Vicent-Empar Iturbi començarà la celebració a les 18.30 amb jocs infantils, per a posar-se en marxa la tómbola mitja hora després.  A les 20.00 hi haurà una mini discoteca, a les 23.00 una revetla i a mitja nit, la cremà d’una foguera. Es vendran entrepans i quint i tapa per als famolencs.

Per altra banda, la comissió recorda que l’apuntà mai acaba, i diu que pel sopar d’una nit pagues la quota d’un mes. I si no vols gastar eixa quantitat, pots ajudar a la comissió per tres euros mensuals. Més informació escrivint a sanvicenteamparoiturbi@hotmail.com.