Arriba ‘San Juanwaii’ a Empar Iturbi

Este dissabte és “San Juanwaii”. Aixì diu la Falla Sant Vicent-Empar Iturbi, que ha programat una festa per a la vespra de Sant Juan inspirada en l’ambient hawaià. De pas, la comissió fallera llança una promoció per a nous fallers: els que s’apunten abans del 31 de juliol tindran de regal la polsera oficial de la falla. I és que l’apuntà no acaba mai…

 

Este 23 de juny, Sant Vicent-Empar Iturbi començarà la celebració a les 18.30 amb jocs infantils, per a posar-se en marxa la tómbola mitja hora després.  A les 20.00 hi haurà una mini discoteca, a les 23.00 una revetla i a mitja nit, la cremà d’una foguera. Es vendran entrepans i quint i tapa per als famolencs.

Per altra banda, la comissió recorda que l’apuntà mai acaba, i diu que pel sopar d’una nit pagues la quota d’un mes. I si no vols gastar eixa quantitat, pots ajudar a la comissió per tres euros mensuals. Més informació escrivint a sanvicenteamparoiturbi@hotmail.com.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar