Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Aquellas primeras fallas?

Carrera Malilla, Bilbao i altres estrenen falleres majors

fms

Continuen els nomenaments de falleres majors per tota la ciutat de València, i ací en tenim unes quantes molt contentes. ¿Vols saber els seus noms?

La Falla Fra Pere Vives-Bilbao-Maximilià Thous ha elegit Virginia Torres González per al càrrec (foto dreta), mentre que Carrera Malilla-Illa Cabrera ja en té les dues: Beatriz Sanchiz Jiménez la major, i Patricia Cañestro Abellán la infantil (foto central). En Santa Maria Micaela-Martí l’Humà tenen la parelleta: la fallera major infantil, Claudia Gómez de Los Ángeles, i el president infantil Santiago Puig Julio. La Falla Sant Isidre, per la seua banda, té com a falleres majors 2013 la xiqueta Nerea Pardo Gimeno i la senyoreta Beatriz Casanova Rodríguez (fotos esquerres).