Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Olivereta, d’actes amb llibres i falleres majors

oliveretaA partir de demà, l’Agrupació de Falles Olivereta estarà embolicada amb actes, exaltant llibrets i intercanviant falleres majors. ¿O era al revés? I una de les seues comissions agrupades, Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser, exaltarà totes les falleres majors i els presidents de la seua història.

El dia 1 a les deu de la nit, intercanvi de llibrets entre les falles agrupades al casal de Juan Bautista Vives, i divendres 2 a la mateixa hora, l’acte d’exaltació de les falleres majors de l’agrupació a la Sala Canal. I parlant d’exaltacions i d’Olivereta, dissabte 3 de març la Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser celebrarà l’exaltació de les falleres majors i presidents dels seus 50 anys d’existència al Saló Rosiña de València a les 23.00 hores, acte que estarà precedit per un sopar.