Grava un spot de la falla i guanya un equip multimèdia

Si en la vostra falla sou uns artistes, podeu guanyar un televisor de 50 polzades i un potent equip de so per a convertir en casal en un cine. ¿I com aconseguir-ho? Gravant un anunci publicitari en vídeo explicant perquè mereix la comissió eixe premi, en el temps que dura una bengala, i pujant-lo a Internet perquè el voten.

El Centre Comercial El Saler, a València, ha obert un concurs anomenat “Amplifica tu falla” on les comissions falleres han de gravar un vídeo divertit i de màxim 30 segons (el que dura encesa una bengala, més o menys) explicant perquè han de guanyar el premi. La comissió que obtinga més vots amb el seu spot se’n portarà un televisor de plasma LG de 50 polzades, un equip d’amplificació Denon DN-A100P i uns altaveus Bose DS 40SE.

Per a inscriure’s en el concurs, la falla haurà rebut un sobre per correu ordinari amb tot el que necessiten. El procés és: reunir als més simpàtics, posar-se la pegatina amb el número de participació inclòs en la carta, encendre la bengala, posar la càmera a funcionar mentre estiga encesa i pujar el vídeo a YouTube o Vimeo. Per últim, caldrà fer-se fan de la pàgina de Facebook del Centre Comercial El Saler i seguir les passes de la pestanya del concurs. En esta pàgina és on el públic votarà els vídeos presentats.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar