La FFSE, sense límits de diners i amb Armiñana de president


Al final, de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) no se’n va ningú, però hi ha canvis: Juan Armiñana la presidirà, i no hi haurà límits de pressupostos de les Falles en 2012. De fet, Nou Campanar i Convent Jerusalem ja han firmat per imports superiors al màxim fixat l’exercici faller passat, i a més no se sap si realment servirà per a alguna cosa, ja que se sentiren sospites que algú se l’havia botat “disimuladament” enguany. En esta nova etapa la FFSE intentarà buscar nous patrocinadors, que falta li fan.

Segons informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] i Actualidad Fallera, el canvi de president va ser improvissat, ja que Armiñana declara en el diari esmentat que només volia conéixer la situació econòmica de la FFSE i estudiar com reconduir-la, però va rebre la proposta d’ocupar el càrrec i la va acceptar. I per a començar a treballar per a millorar l’estat de comptes de l’organització, el nou president té la intenció d’aconseguir incentius fiscals per als patrocinadors de les falles, ja que així s’incentiva la captació dels mateixos, i que existisquen acords econòmics amb canals de televisió que vulguen retransmetre actes de les falles federades.

Per altra banda, el límit en els pressupostos dels monuments s’ha anul·lat per a 2012, encara que segons Las Provincias, abans de la reunió sis de les deu falles federades estaven d’acord de mantenir-lo. Les intencions de la FFSE és que en 2013 es reprenga en tema per a decidir si es torna a la limitació o no.