La FFSE, sense límits de diners i amb Armiñana de president

Al final, de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) no se’n va ningú, però hi ha canvis: Juan Armiñana la presidirà, i no hi haurà límits de pressupostos de les Falles en 2012. De fet, Nou Campanar i Convent Jerusalem ja han firmat per imports superiors al màxim fixat l’exercici faller passat, i a més no se sap si realment servirà per a alguna cosa, ja que se sentiren sospites que algú se l’havia botat “disimuladament” enguany. En esta nova etapa la FFSE intentarà buscar nous patrocinadors, que falta li fan.

Segons informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] i Actualidad Fallera, el canvi de president va ser improvissat, ja que Armiñana declara en el diari esmentat que només volia conéixer la situació econòmica de la FFSE i estudiar com reconduir-la, però va rebre la proposta d’ocupar el càrrec i la va acceptar. I per a començar a treballar per a millorar l’estat de comptes de l’organització, el nou president té la intenció d’aconseguir incentius fiscals per als patrocinadors de les falles, ja que així s’incentiva la captació dels mateixos, i que existisquen acords econòmics amb canals de televisió que vulguen retransmetre actes de les falles federades.

Per altra banda, el límit en els pressupostos dels monuments s’ha anul·lat per a 2012, encara que segons Las Provincias, abans de la reunió sis de les deu falles federades estaven d’acord de mantenir-lo. Les intencions de la FFSE és que en 2013 es reprenga en tema per a decidir si es torna a la limitació o no.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar