Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sueca deixarà la Federació de Falles de la Secció Especial

ffseLa Falla Sueca-Literat Azorín ha aprovat la seua eixida de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE), segon ha declarat Bernardo Morosoli en Onda Fallera i se’n fa ressò Cendra Digital. En el programa Nuestras Fallas d’eixa emissora, Morosoli ha dit han pres que eixa decisió ve motivada, per una part, perquè la comissió guanyarà més diners si ix de la Federació que si està dins, i per altra, perquè en els últims anys han sorgit discrepàncies entre la comissió i la FFSE que ja consideren excessives. La Falla Sueca va ser una de les set fundadores de la federació, la qual va ser creada fonamentalment per motius econòmics. Precisament en octubre passat va presentar un pla estratègic per a replantejar la manera de traure ingressos, ja que el rendiment econòmic de l’organització no és bo des de fa uns anys, circumstància que ha comentat el mateix Morosoli en Onda Fallera.