¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Sueca deixarà la Federació de Falles de la Secció Especial

ffseLa Falla Sueca-Literat Azorín ha aprovat la seua eixida de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE), segon ha declarat Bernardo Morosoli en Onda Fallera i se’n fa ressò Cendra Digital. En el programa Nuestras Fallas d’eixa emissora, Morosoli ha dit han pres que eixa decisió ve motivada, per una part, perquè la comissió guanyarà més diners si ix de la Federació que si està dins, i per altra, perquè en els últims anys han sorgit discrepàncies entre la comissió i la FFSE que ja consideren excessives. La Falla Sueca va ser una de les set fundadores de la federació, la qual va ser creada fonamentalment per motius econòmics. Precisament en octubre passat va presentar un pla estratègic per a replantejar la manera de traure ingressos, ja que el rendiment econòmic de l’organització no és bo des de fa uns anys, circumstància que ha comentat el mateix Morosoli en Onda Fallera.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar