Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

La Falla Blanqueries recull ajuda per a Lorca

Els fallers de la Falla Blanqueries volen posar el seu gra d’arena en l’ajuda a Lorca, ciutat que recentment ha sofrit un terratrèmol, i ha organitzat una recollida de tot allò que puga venir bé als seus habitants. Principalment el que busquen recaptar és roba, mantes, aliments de llarga duració, bolquers, llet infantil i roba de bebé. Les donacions podran fer-se al casal de la comissió (carrer Moret, 15, de València) els divendres 20 de maig, 27 de maig i 5 de juny, des de les 21.00 hores, i a la Perruqueria Berlanga (Padre Huérfanos, 5, València). Es dóna la circumstància que l’alcalde de Lorca és faller d’honor d’esta falla, cosa que motiva encara més si cap esta iniciativa solidària que han tingut.