L’AFE no es limita amb cent mil

¡Un alivi per als amants del monument gran, i també per als tallers fallers! Les falles de l’Associació de Falles d’Especial (AFE) han declarat que ells no limitaran el preu dels seus monuments com ha fet la Federació de Falles d’Especial, i que posaran els ninots que els abellisca o que puguen. Per altre lloc, les comissions associades (Arxiduc Carles-Chiva, Av. Malvarrosa-Ponz-Cavite i Plaça de la Mercé) també han manifestat que la recaptació per la venda d’entrades a les seues falles es donarà als damnificats pel terratrèmol d’Haití.

Així va decidir-se en la reunió celebrada ahir per la junta directiva l’AFE al casal de La Mercé. Esta és una resposta a la polèmica generada per la Federació de Falles de la Secció Especial quan van comunicar que per a 2011, els seus monuments grans tindran un pressupost màxim de 100.000 euros i els infantils de 25.000. L’AFE també informa en el comunicat emés als mitjans de comunicació, que les comissions que l’integren es congratulen de ser un bon exemple de falles d’especial, ja que mai han volgut gastar per damunt de les seues possibilitats.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar