¿Has leído "La despertà"?

Taula redona sobre el canvi climàtic a l’Antiga

cambio1 e1264503221732El canvi climàtic, este que farà que el Pare Noel vaja en bermudes d’ací a uns anys, serà el tema d’una taula redona a la Falla L’Antiga de Campanar. Esta xerrada tindrà lloc el dia 3 de febrer a les vuit de la vesprada al seu casal (carrer Molí de la Marquesa, 1, València), tenint el paper de moderadora Isabel Giner Gironés, periodista de Canal 9. Els ponents seran Manuel Toharia (director del Museu de la Ciència Príncep Felip), Millán Millán Muñoz (director executiu de la Fundació CEAM) i Félix Tena (director del programa Medi Ambient de Canal 9). Després de la taula redona, es presentarà el programa de festejos de la Mare de Déu de Campanar, la II Fira d’Interior de la Comunitat Valenciana, i els actes previstos per a la setmana fallera en la Falla L’Antiga.