Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Gala contra el càncer de Camins al Grau

I Gala Benèfica de Falleres Majors de l'Agrupació Camins al GrauLa jove Agrupació de Falles de Camins al Grau vol apuntar-se a les causes solidàries i el dia 16 d’octubre celebrarà la seua I Gala Benèfica de Falleres Majors, la qual estarà dedicada a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). L’acte el presentarà el conegut informador faller i president de Duc de Gaeta, Marcos Soriano, i comptarà amb dues madrines de luxe: Mónica Palmer, fallera major infantil de València de 1982 i fallera major de València de 1992, i de Remedios Rodrigo, fallera major de València de 1993. Les falleres majors de 1999 organitzen l’event.

La gala començarà a les 21.30 dins de l’Hotel Barceló Valencia, situat a l’avinguda de França número 11, i consistirà en un sopar de germanor amb totes les dones que han sigut falleres majors de les comissions pertanyents a l’Agrupació Camins al Grau. A més, ajudaran a recaptar més fons per a l’AECC diverses rifes que s’efectuaran eixa nit, vidrioles repartides per les comissions agrupades i aportacions d’una sèrie de comerços col·laboradors.