Xicotets ‘arguiñanos’ fent paelles

Escut Falla Mestre Lope-Carsi (Burjassot)Com que vivint a València sembla una bona idea que els xiquets passen de la papilla a la paella, la Falla Mestre Lope-Josep Carsí ha convocat el quart Concurs de Paelles Infantils, el qual servirà perquè els més menuts aprenguen a fer-se-la ells mateixos. Serà el proper 18 d’octubre a les portes del casal organitzador (carrer Josep Carsí, 38, Burjassot), a partir de les 12 hores.

En este concurs, els majors no podran intervenir per a res en la preparació de la paella; el seu paper serà només tan sols en preparar el foc. Cada comissió tindrà una taula per a menjar-se el que hagen cuinat els seus xiquets, i es repartiran tres premis, encara que hi haurà recordatoris per a tots els participants.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar