Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Xicotets ‘arguiñanos’ fent paelles

Escut Falla Mestre Lope-Carsi (Burjassot)Com que vivint a València sembla una bona idea que els xiquets passen de la papilla a la paella, la Falla Mestre Lope-Josep Carsí ha convocat el quart Concurs de Paelles Infantils, el qual servirà perquè els més menuts aprenguen a fer-se-la ells mateixos. Serà el proper 18 d’octubre a les portes del casal organitzador (carrer Josep Carsí, 38, Burjassot), a partir de les 12 hores.

En este concurs, els majors no podran intervenir per a res en la preparació de la paella; el seu paper serà només tan sols en preparar el foc. Cada comissió tindrà una taula per a menjar-se el que hagen cuinat els seus xiquets, i es repartiran tres premis, encara que hi haurà recordatoris per a tots els participants.