Així serà l’Octubre Cultural Marítim

Octubre Cultural al Marítim (2009)Com estava anunciat, l’Agrupació de Falles del Marítim va presentar els actes inclosos en el seu projecte “Octubre Cultural Marítim”. El president de la mateixa, Manuel Aradilla, va aprofitar per a informar que s’ha creat una delegació administrativa per tal que les comissions agrupades tinguen un assesor per a tràmits administratius. Eixa mateixa vesprada va presentar-se la nova web de l’agrupació, la qual ha sigut desenrotllada per Carlos Collado i estarà operativa en breu.

Este és el programa de l’Octubre Cultural Marítim:

Divendres 25 de Setembre. A les 21:30 hores al Restaurant “Brisa” (entre l’Edifici del Rellotge i Cobert n º 2), Sopar de les Falleres Majors i Presidents.

A les 23:30 hores.

GRAN FESTA DE LA JOVENTUT FALLERA

A la Discoteca “Les Animas”.

Dissabte 26 de Setembre. A les 20 hores, Jornada de Pesca a la Platja de la Malva-rosa.

Diumenge 4 d’octubre. A les 10:30. Passaport Faller en catamaran.

Ofrena de Flors Marinera a la imatge de la Mare de Déu dels Desemparats que hi ha submergida en aigües del Reial Club Nàutic, amb la col·laboració dels submarinistes del Gised.

Dies 5,6,7 i 8 d’octubre. A les 22 hores, al Teatre “El Musical”

“FESTIVAL DE TEATRE A VALÈNCIA”

Dimecres 14 d’octubre. A les 19:30 hores a l’Ateneu Marítim. Conferència sobre Indumentària Valenciana, a càrrec de la prestigiosa indumentaristes Victoria Liceras.

Divendres 16 d’octubre. A les 19 hores. Al Casal de la Falla Isaac Peral-Mendez Nuñez. Concurs Infantil sobre “Coneixement del València”

Dissabte octubre 17. A les 10 hores a l’Ateneu Marítim. Campionat ràpid d’Escacs.

Divendres 23 d’octubre. A les 19 hores al Casal de la Falla Alvaro Lopez-Sant Joan de Déu. Concurs Infantil sobre “Cultura Valenciana”.

Diumenge 25 d’octubre. A les 12 hores. Homenatge a la Real Senyera.

Des del Mercat del Cabanyal, sortida de la Processó Cívica, per Mediterraneo, Reina, JJ. Domine, Jose Aguirre a la Plaça Joan Antoni Benlliure (Drassanes Reials del Grau), on es celebrarà l’acte de l’Homenatge a la Real Senyera. La glossa de l’acte estarà a càrrec del Il·lustríssim Senyor Juan José Medina, Vicepresident 1r de la Diputació de València. I amb la participació de la Banda Societat Musical Unió de Pescadors.