¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Unes es presenten i altres es presentaran

Alces una pedra, i t’apareix la presentació d’una fallera major. A Dénia, la Falla Les Roques en va presentar la seua divendres passat, mentre que Quint-Pizarro, a Mislata, ho va fer este diumenge en versió infantil. I pròximament serà el torn de Plaça Cervantes (24 i 25 de novembre) a Paiporta i Els Lleons-Poeta Mas i Ros (2 de desembre) a València.

El tour l’iniciem a Dénia, on la Falla Les Roques va presentar el 16 de novembre la seua fallera major, Pamela Pagador, en un escenari que representava París. La fallera major de Dénia, Marta Taberneno, va estar present en l’acte.

Dos dies després va tenir lloc la presentació infantil de la Falla Quint-Pizarro, de Mislata. La xiqueta Claudia Palma Expósito va rebre el seu homenatge a la Sala Forsañ acompanyada de la fallera major, Carmen Navarro Martínez, i el president de la comissió, Fernando Moliner Sanz.

Per vindre queda la presentació de les falleres majors de la Falla Plaça Cervantes, de Paiporta. El dia 24 a partir de les 19.00 hores i a l’Auditori Municipal de la localitat és el torn de Susana Moreno, la representant major de la comissió. I al dia següent en el mateix lloc serà el torn dels infantils, realitzant-se dues presentacions per la gran quantitat de xiquets que té la falla. A les onze començarà la dels més menuts, i a les sis de la vesprada la dels infantils amb més edat. Així, la fallera major infantil, Carla Obregón, tindrà dos actes.

Per últim (per ara), Els Lleons-Poeta Mas y Ros efectuarà l’exaltació de les seues falleres majors el 2 de desembre al Saló Museu de la Ciutat de l’Artista Faller. A les onze del matí començarà l’esdeveniment per a la fallera major, Carmen Prieto Contreras, i la infantil, Beatriz Romá Prieto.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar