¿Has leído "La plantà"?

Unes es presenten i altres es presentaran

Alces una pedra, i t’apareix la presentació d’una fallera major. A Dénia, la Falla Les Roques en va presentar la seua divendres passat, mentre que Quint-Pizarro, a Mislata, ho va fer este diumenge en versió infantil. I pròximament serà el torn de Plaça Cervantes (24 i 25 de novembre) a Paiporta i Els Lleons-Poeta Mas i Ros (2 de desembre) a València.

El tour l’iniciem a Dénia, on la Falla Les Roques va presentar el 16 de novembre la seua fallera major, Pamela Pagador, en un escenari que representava París. La fallera major de Dénia, Marta Taberneno, va estar present en l’acte.

roques

Dos dies després va tenir lloc la presentació infantil de la Falla Quint-Pizarro, de Mislata. La xiqueta Claudia Palma Expósito va rebre el seu homenatge a la Sala Forsañ acompanyada de la fallera major, Carmen Navarro Martínez, i el president de la comissió, Fernando Moliner Sanz.

quint

Per vindre queda la presentació de les falleres majors de la Falla Plaça Cervantes, de Paiporta. El dia 24 a partir de les 19.00 hores i a l’Auditori Municipal de la localitat és el torn de Susana Moreno, la representant major de la comissió. I al dia següent en el mateix lloc serà el torn dels infantils, realitzant-se dues presentacions per la gran quantitat de xiquets que té la falla. A les onze començarà la dels més menuts, i a les sis de la vesprada la dels infantils amb més edat. Així, la fallera major infantil, Carla Obregón, tindrà dos actes.

cervantes

Per últim (per ara), Els Lleons-Poeta Mas y Ros efectuarà l’exaltació de les seues falleres majors el 2 de desembre al Saló Museu de la Ciutat de l’Artista Faller. A les onze del matí començarà l’esdeveniment per a la fallera major, Carmen Prieto Contreras, i la infantil, Beatriz Romá Prieto.

lleons