Clona’t per anar a estes presentacions d’esbossos

Sí, haurem de clonar-nos, o fotocopiar-nos si no arriba els diners, per anar este divendres a les presentacions d’esbossos de les falles d’Espartero-Ramón y Cajal i de Salamanca-Comte d’Altea, ja que són al mateix temps. I a més, l’acte de la primera comissió és doble, ja que també es presentarà la segona edició del premi Juan Canet-Falla Espartero per a falles infantils.

escutespartero e1353363705809Efectivament, este divendres 23 de novembre a les 20.30 hores, la Falla Espartero-Ramón y Cajal presentarà els esbossos dels seus monuments per a 2013. El gran és obra de l’artista Miguel Delegido, i ha entrat en la secció segona B, i l’infantil és cosa de Vicente Almela, el qual participarà en la secció primera. I després tindrà lloc la presentació del premi Juan Canet-Falla Espartero d’enguany, el qual reconeixerà la falla infantil més destacada en pintura i detall, a l’estil de l’artista faller que dóna nom a la distinció. Serà al casal de la comissió, al carrer Pare Jofré número 24 de València.

I també a les 20.30 hores d’eixe dia 23, Salamanca-Comte d’Altea farà la presentació dels seues projectes de falla, en este cas obra de Francisco Torres i Juanjo García. L’acte el presentarà el redactor en cap d’Actualidad Fallera Manuel Andrés Zarapico, i el lloc, el casal de la falla, al carrer Comte d’Altea, 55, de València.

Al dia següent, més esbossos. La Falla Avinguda Campanar-Hipólito Rovira mostrarà els seus, sent l’infantil de l’artista faller Juan Lluch i el gran de Jordi Palanca.