Clona’t per anar a estes presentacions d’esbossos

Sí, haurem de clonar-nos, o fotocopiar-nos si no arriba els diners, per anar este divendres a les presentacions d’esbossos de les falles d’Espartero-Ramón y Cajal i de Salamanca-Comte d’Altea, ja que són al mateix temps. I a més, l’acte de la primera comissió és doble, ja que també es presentarà la segona edició del premi Juan Canet-Falla Espartero per a falles infantils.

escutespartero e1353363705809Efectivament, este divendres 23 de novembre a les 20.30 hores, la Falla Espartero-Ramón y Cajal presentarà els esbossos dels seus monuments per a 2013. El gran és obra de l’artista Miguel Delegido, i ha entrat en la secció segona B, i l’infantil és cosa de Vicente Almela, el qual participarà en la secció primera. I després tindrà lloc la presentació del premi Juan Canet-Falla Espartero d’enguany, el qual reconeixerà la falla infantil més destacada en pintura i detall, a l’estil de l’artista faller que dóna nom a la distinció. Serà al casal de la comissió, al carrer Pare Jofré número 24 de València.

I també a les 20.30 hores d’eixe dia 23, Salamanca-Comte d’Altea farà la presentació dels seues projectes de falla, en este cas obra de Francisco Torres i Juanjo García. L’acte el presentarà el redactor en cap d’Actualidad Fallera Manuel Andrés Zarapico, i el lloc, el casal de la falla, al carrer Comte d’Altea, 55, de València.

Al dia següent, més esbossos. La Falla Avinguda Campanar-Hipólito Rovira mostrarà els seus, sent l’infantil de l’artista faller Juan Lluch i el gran de Jordi Palanca.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar