Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Ja estem en TotFalles!

En un dia triat amb un poc de mala llet (el tercer dilluns d’un mes, el malson de molts fallers) s’ha inaugurat la web TotFalles, un gran recopilatori de fotos de falles, de moment 100.000,  on es poden trobat totes les plantades a València i altres localitats de 2007 a 2012. Un any ha costat portar este projecte a la pràctica (i a Internet, clar), el qual fa un bé a l’economia de l’aficionat a les Falles perquè evita comprar el DVD cada any.

totfalles¿Per què no tenir les fotos de totes les falles de València? Així va començar en 2007 un projecte de cinc bojos per les Falles –Amparo Díaz, Ángel Romero, Juan Pedro Collado, Juanjo Medina i Salva Castelló– que va iniciar-se en el primer CD de TotFalles i que culmina amb TotFalles.com. Després d’editar-se cinc discos amb recopilacions fotogràfiques de falles, van decidir publicar en Internet tot eixe material junt a les fotos de les falles de 2012 i crear la web que hui s’ha inaugurat, coincidint amb el tercer aniversari de la germana Cendra Digital. La versió en la xarxa del TotFalles ha costat un any de preparació amb la col·laboració tècnica de l’equip de Diseño Impresión Web Valencia. Gràcies a este nou suport,es podran publicar més ràpidament les fotos de totes les falles plantades, estant disponibles en setmanes posteriors a la cremà.

La web possibilita trobar les imatges filtrant per comissió fallera, artista i/o exercici, i a més d’oferir-se fotos generals dels monuments, també es detallen escenes i en molts casos, fins i tot apareix l’esbós. Complementa una foto de la figura portada a l’Exposició del Ninot, així com la informació del lema,  la secció on va participar en el concurs de Junta Central Fallera i el premi que se’n va emportar. A més, els internautes poden votar la seua falla favorita.