¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Paco Roca es passa a les 3D

Un dibuix de Paco Roca se n’ix del paper i es fa falla (igual no ha pensat que amb això acabarà cremat). La Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad presentarà el dia 27 el primer cadafal faller dissenyat per ell, el qual construirà l’artista Fede Ferrer. Al mateix temps es presentarà la infantil, de Javier Igualada, i començarà la setmana cultural dedicada al dibuixant.

A les 20.00 hores d’eixe 27 de novembre, la comissió de General Barroso-Litògraf Pascual y Abad presentarà la maqueta i l’esbós de la falla ideada pel dibuixant de còmics Paco Roca, el qual va ser faller de la mateixa en la seua infància i adolescència.  També es presentarà l’esbós de la falla infantil, la qual plantarà Javier Igualada.

scpacorocaEixa mateixa vesprada s’inaugurarà la setmana cultural de la comissió, la qual estarà dedicada a Paco Roca i comptarà amb la col·laboració de l’Associació Valenciana del Còmic. En ella, a banda d’una exposició de la seua obra, hi haurà diverses xarrades que tractaran la relació entre il·lustradors i artistes fallers. En concret, el dimecres 28 de novembre a les 22.00 en tindrà lloc una amb els dibuixants Sento Llobell, Ortifus i el propi Paco Roca, i els artistes fallers Manolo Martín, Fede Ferrer, Javier Igualada i Raúl Martínez “Chuky”. Moderarà el col·loqui la presentadora Ángeles Hernández. Divendres 30, a la mateixa hora, el tema serà l’obra de Paco Roca i moderarà el col·loqui Ricardo Engra, de l’Associació Valenciana del Còmic. També estarà present el propi dibuixant i es podrà vore un audiovisual sobre el mateix.