Paco Roca es passa a les 3D

Un dibuix de Paco Roca se n’ix del paper i es fa falla (igual no ha pensat que amb això acabarà cremat). La Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad presentarà el dia 27 el primer cadafal faller dissenyat per ell, el qual construirà l’artista Fede Ferrer. Al mateix temps es presentarà la infantil, de Javier Igualada, i començarà la setmana cultural dedicada al dibuixant.

A les 20.00 hores d’eixe 27 de novembre, la comissió de General Barroso-Litògraf Pascual y Abad presentarà la maqueta i l’esbós de la falla ideada pel dibuixant de còmics Paco Roca, el qual va ser faller de la mateixa en la seua infància i adolescència.  També es presentarà l’esbós de la falla infantil, la qual plantarà Javier Igualada.

scpacorocaEixa mateixa vesprada s’inaugurarà la setmana cultural de la comissió, la qual estarà dedicada a Paco Roca i comptarà amb la col·laboració de l’Associació Valenciana del Còmic. En ella, a banda d’una exposició de la seua obra, hi haurà diverses xarrades que tractaran la relació entre il·lustradors i artistes fallers. En concret, el dimecres 28 de novembre a les 22.00 en tindrà lloc una amb els dibuixants Sento Llobell, Ortifus i el propi Paco Roca, i els artistes fallers Manolo Martín, Fede Ferrer, Javier Igualada i Raúl Martínez “Chuky”. Moderarà el col·loqui la presentadora Ángeles Hernández. Divendres 30, a la mateixa hora, el tema serà l’obra de Paco Roca i moderarà el col·loqui Ricardo Engra, de l’Associació Valenciana del Còmic. També estarà present el propi dibuixant i es podrà vore un audiovisual sobre el mateix.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar