¿Has leído "Música de Fallas"?

Rafael Contreras, premi Brillant

El cartellista Rafael Contreras Juesas ha rebut el Premi Brillant 2012 del Cercle d’Opinió Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer, el qual li entregaran en desembre. I parlant de premis, el Premi Periodista Gil Sumbiela, lliurat per la Falla Periodista Gil Sumbiela-Azucena, se sabrà el 29 de novembre.

contrerasRafael Contreras és molt conegut com a cartellista, i de fet és l’únic autor valencià que ha aconseguit cinc primers premis de cartells de Falles. També ha publicat tres llibres al voltant d’este tema (Los Carteles de Fallas de Valencia ,  Carteles y cartelistas de Valencia i Carteles de la Feria de Valencia), és creador junt a Regino Mas de les recompenses infantils de Junta Central Fallera. A més, va recuperar l’Exposició del Ninot Infantil en 1968 i és professor de l’Escola de Belles Arts de Sant Carles.

Quant al Premi Periodista Gil Sumbiela, és un premi atorgat als professionals de mitjans de comunicació que difonen la festa fallera, ja siga a través de la premsa escrita, de la ràdio o de la televisió.