Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Sobredosi de parxís i dominó

¿Tens por d’avorrir-te a casa amb estos dies tan roïns? Doncs el dia 18 tens un marató de parxís i dominó en la Falla Hort de Sant Valer-Avinguda de la Plata on tot el dia pots estar jugant a qualsevol d’eixos jocs. Hi ha dinar amb paella i diversos premis en joc, així que ¿a què esperes per a apuntar-te? Tens fins al dia 16 de novembre per a fer-ho.

parchis

El marató començarà a les deu del matí, i els seus preus depenen del nombre de participants que hi haja, ja que cada parella haurà de pagar 15 euros per a jugar. En la inscripció s’inclou el dinar, el qual constarà de paella, ensalada, pa, beguda i postre. Per a inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a fallahuerto@hotmail.com o al Facebook de la comissió.