¿Has leído "Los trenes falleros"?

Soul Maria Micaela, per Senegal

A ritme de soul es mou l’ajuda de la Falla Santa María Micaela-Martí l’Humà este divendres, amb un festival per ajudar a combatre l’albinisme a Senegal on també hi haurà un sopar amb música africana. I al dia següent s’apunten a la festa de la bandereta, i és que no paren de ser solidaris estos fallers.

Jady SeckEsta comissió, dins de la campanya organitzada per la Fundació per la Justícia,  per a lluitar contra l’albinisme a Senegal, ha programat per al divendres 9 de novembre un conjunt d’activitats anomenades Micaela Love Music African Souls. La primera serà a les 19 hores i consistirà en un taller de cuina africana. A les deu de la nit, sopar temàtic amb dinar africà que costarà 4 euros, dels quals u és donatiu per a la causa benèfica. A les 22.45 es presentarà la campanya Ajuda als Albins, i a les 23.15 actuarà l’artista Jady Seck, de Senegal, amb la seua música d’afro-fussió amb jazz i funk. També es recolliran cremes solars i ulleres de sol.

Al dia següent, la comissió participarà en el dia de la bandereta de la Creu Roja instal·lant una taula en horari de 9 a 14 hores.