¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Soul Maria Micaela, per Senegal

A ritme de soul es mou l’ajuda de la Falla Santa María Micaela-Martí l’Humà este divendres, amb un festival per ajudar a combatre l’albinisme a Senegal on també hi haurà un sopar amb música africana. I al dia següent s’apunten a la festa de la bandereta, i és que no paren de ser solidaris estos fallers.

Esta comissió, dins de la campanya organitzada per la Fundació per la Justícia,  per a lluitar contra l’albinisme a Senegal, ha programat per al divendres 9 de novembre un conjunt d’activitats anomenades Micaela Love Music African Souls. La primera serà a les 19 hores i consistirà en un taller de cuina africana. A les deu de la nit, sopar temàtic amb dinar africà que costarà 4 euros, dels quals u és donatiu per a la causa benèfica. A les 22.45 es presentarà la campanya Ajuda als Albins, i a les 23.15 actuarà l’artista Jady Seck, de Senegal, amb la seua música d’afro-fussió amb jazz i funk. També es recolliran cremes solars i ulleres de sol.

Al dia següent, la comissió participarà en el dia de la bandereta de la Creu Roja instal·lant una taula en horari de 9 a 14 hores.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar