Soul Maria Micaela, per Senegal

A ritme de soul es mou l’ajuda de la Falla Santa María Micaela-Martí l’Humà este divendres, amb un festival per ajudar a combatre l’albinisme a Senegal on també hi haurà un sopar amb música africana. I al dia següent s’apunten a la festa de la bandereta, i és que no paren de ser solidaris estos fallers.

Jady SeckEsta comissió, dins de la campanya organitzada per la Fundació per la Justícia,  per a lluitar contra l’albinisme a Senegal, ha programat per al divendres 9 de novembre un conjunt d’activitats anomenades Micaela Love Music African Souls. La primera serà a les 19 hores i consistirà en un taller de cuina africana. A les deu de la nit, sopar temàtic amb dinar africà que costarà 4 euros, dels quals u és donatiu per a la causa benèfica. A les 22.45 es presentarà la campanya Ajuda als Albins, i a les 23.15 actuarà l’artista Jady Seck, de Senegal, amb la seua música d’afro-fussió amb jazz i funk. També es recolliran cremes solars i ulleres de sol.

Al dia següent, la comissió participarà en el dia de la bandereta de la Creu Roja instal·lant una taula en horari de 9 a 14 hores.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar