¿Has leído "La cremà"?

Més projectes en Empar Iturbi i Dama d’Elx

El dia 16 d’este mes, divendres, la Falla Illes Canàries-Dama d’Elx presentarà els seus esbossos de falla, i una setmana després ho farà Sant Vicent-Empar Iturbi. Pel lema de la gran d’esta última sembla, La Gran Depressió, semblaria que la farà un psicòleg, però no, és l’artista faller Pepo una altra vegada.

Serà el divendres 16 de novembre a les 20.30 hores quan Dama d’Elx mostre els seus projectes de falla, de mà dels artistes Cate i Rosa i Sergio Musoles. I el dia 23 a les onze de la nit es presentaran els de Sant Vicent-Empar Iturbi, on l’infantil és obra d’Alberto Ribera i tindrà per lema L’obra dels colors. El gran es dirà La Gran Depressió i serà el dècim treball consecutiu de José Jarauta “Pepo” en la comissió. La primera participarà en la secció 12a, i la segona en quinta B, buscant el màxim nivell a pesar de les dificultats de la crisi.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar