Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Xarrant i ensenyant monuments en Ramir de Maeztu

charlamaeztu

Molt xarradors estan els fallers del carrer Lleons, a València. Mentre a Els Lleons-Poeta Mas y Ros parlen de la història del barri, els veïns de Ramir de Maeztu-Lleons ho faran de la història de esta falla a través dels seus artistes fallers, en un debat moderat per l’incombustible Marcos Soriano. I després, presentació d’esbossos.

Este divendres 9 de novembre a les 19,45 hores, al casal de Ramir de Maeztu-Lleons hi haurà un col·loqui amb el tema “La història de la nostra falla a través dels nostres artistes”, amb motiu del cinqüentenari de la comissió. Participaran en el mateix els artistes Andrés Martorell (encarregat de la falla de 1974 a 1982), Xavier Herrero (de 2002 a 2005), Alejandro Santaeulalia (2007, primer premi de la secció primera B), José Latorre (2013), Gabriel Sanz (2013) i Salvador Dolz (artista infantil de 2012 i 2013). El moderador serà el locutor Marcos Soriano. Després presentaran els projectes de falla per a 2013, el gran dels artistes Latorre i Sanz; i la infantil de Salva Dolz.