¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

La Falla Els Lleons ja és madureta

La comissió de Els Lleons-Poeta Mas i Ros ja no és una xiqueta, però està en la flor de la vida encara. Este exercici fa 40 anys de la seua fundació, i per este motiu han organitzat unes jornades culturals del 8 al 10 de novembre amb col·loquis, jocs infantils dels d’abans, i fins i tot un “guateque” com els dels setanta. ¿Portaran tocadiscos?

La xarrada al voltant del monument faller serà el primer acte, dijous 8 a les huit de la vesprada. La moderarà Xavier Serra, el conegut “Malalt de Falles”, i participaran Antonio Terrada, Perfecto Seguí, José Luís Platero i els germans García Ribas. Al dia següent serà el torn del barri, ja que a la mateixa hora Pepe Martínez Tormo parlarà de la seua història, explicant moltes anècdotes i curiositats del lloc on es planta la falla.

Ja en dissabte, el 10 de novembre, pel matí hi haurà un esmorzar com els d’abans a les 11.30 hores, i a les 12 jocs infantils dels anys setanta. Per la nit, una festa temàtica on tot el món haurà d’anar vestit a la moda d’eixa època. Es faran fotos en el PhotoCall, hi haurà bon menjar i un “guateque” del 73. Tots els actes tindran lloc al casal de la comissió, carrer Els Lleons número 51, de València.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar