Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

La Falla Els Lleons ja és madureta

semana cultural lleons

La comissió de Els Lleons-Poeta Mas i Ros ja no és una xiqueta, però està en la flor de la vida encara. Este exercici fa 40 anys de la seua fundació, i per este motiu han organitzat unes jornades culturals del 8 al 10 de novembre amb col·loquis, jocs infantils dels d’abans, i fins i tot un “guateque” com els dels setanta. ¿Portaran tocadiscos?

La xarrada al voltant del monument faller serà el primer acte, dijous 8 a les huit de la vesprada. La moderarà Xavier Serra, el conegut “Malalt de Falles”, i participaran Antonio Terrada, Perfecto Seguí, José Luís Platero i els germans García Ribas. Al dia següent serà el torn del barri, ja que a la mateixa hora Pepe Martínez Tormo parlarà de la seua història, explicant moltes anècdotes i curiositats del lloc on es planta la falla.

Ja en dissabte, el 10 de novembre, pel matí hi haurà un esmorzar com els d’abans a les 11.30 hores, i a les 12 jocs infantils dels anys setanta. Per la nit, una festa temàtica on tot el món haurà d’anar vestit a la moda d’eixa època. Es faran fotos en el PhotoCall, hi haurà bon menjar i un “guateque” del 73. Tots els actes tindran lloc al casal de la comissió, carrer Els Lleons número 51, de València.