Una falla de cant i altra de pilotes

Trovadors i més trovadors tindrà la falla grande Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. Este projecte, i també l’infantil, van presentar-se en la segona gala del 50 aniversari de la comissió este cap de setmana. Per altra banda, divendres van presentar-se els d’Antonio Molle-Gregorio Gea de Mislata, estant dedicat el major a un esport on donen puntades a una pilota: el futbol.

Conqueridors (algú de dones més que terres) i molts trovadors tindrà la falla que l’artista Alberto Ribera plantarà en la demarcació de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. El seu lema és Trova, trova, trovador i participarà en la secció primera A.

Per la seua banda, la infantil es dirà Escacs d’amor i tractarà d’enamoraments en un tauler d’escacs. El seu artista és Javier Fernández i estarà dins de la secció primera.

El divendres anterior, l’artista faller Javier Martínez havia estat al casal de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea firmant els contractes i explicant les falles d’esta comissió, ja que és l’encarregat de les dues. La gran té per lema El futbol i, lògicament, està dedicada a este esport que mou masses (de gent i de diners), i la infantil es titula El robatori i mostra com uns lladres intenten furtar, precisament, la falleta dels xiquets. Al casal també es podien vore les maquetes d’ambdós projectes.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar