¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Una falla de cant i altra de pilotes

Trovadors i més trovadors tindrà la falla grande Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. Este projecte, i també l’infantil, van presentar-se en la segona gala del 50 aniversari de la comissió este cap de setmana. Per altra banda, divendres van presentar-se els d’Antonio Molle-Gregorio Gea de Mislata, estant dedicat el major a un esport on donen puntades a una pilota: el futbol.

Conqueridors (algú de dones més que terres) i molts trovadors tindrà la falla que l’artista Alberto Ribera plantarà en la demarcació de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. El seu lema és Trova, trova, trovador i participarà en la secció primera A.

boceto falla 2013

Per la seua banda, la infantil es dirà Escacs d’amor i tractarà d’enamoraments en un tauler d’escacs. El seu artista és Javier Fernández i estarà dins de la secció primera.

boceto falla infantil 2013

El divendres anterior, l’artista faller Javier Martínez havia estat al casal de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea firmant els contractes i explicant les falles d’esta comissió, ja que és l’encarregat de les dues. La gran té per lema El futbol i, lògicament, està dedicada a este esport que mou masses (de gent i de diners), i la infantil es titula El robatori i mostra com uns lladres intenten furtar, precisament, la falleta dels xiquets. Al casal també es podien vore les maquetes d’ambdós projectes.

fallagrandeantonio

maquetaantonio

fallainfantonio

maquetainfantono

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar