¿Has leído "La iluminación"?

Una falla de cant i altra de pilotes

Trovadors i més trovadors tindrà la falla grande Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. Este projecte, i també l’infantil, van presentar-se en la segona gala del 50 aniversari de la comissió este cap de setmana. Per altra banda, divendres van presentar-se els d’Antonio Molle-Gregorio Gea de Mislata, estant dedicat el major a un esport on donen puntades a una pilota: el futbol.

Conqueridors (algú de dones més que terres) i molts trovadors tindrà la falla que l’artista Alberto Ribera plantarà en la demarcació de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. El seu lema és Trova, trova, trovador i participarà en la secció primera A.

boceto falla 2013

Per la seua banda, la infantil es dirà Escacs d’amor i tractarà d’enamoraments en un tauler d’escacs. El seu artista és Javier Fernández i estarà dins de la secció primera.

boceto falla infantil 2013

El divendres anterior, l’artista faller Javier Martínez havia estat al casal de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea firmant els contractes i explicant les falles d’esta comissió, ja que és l’encarregat de les dues. La gran té per lema El futbol i, lògicament, està dedicada a este esport que mou masses (de gent i de diners), i la infantil es titula El robatori i mostra com uns lladres intenten furtar, precisament, la falleta dels xiquets. Al casal també es podien vore les maquetes d’ambdós projectes.

fallagrandeantonio

maquetaantonio

fallainfantonio

maquetainfantono