¿Has leído "Aquellas primeras fallas"?

Premis de Lletres Falleres, corregits i augmentats

Els premis literaris i artístics de llibrets nascuts fa un any, Premis de les Lletres Falleres per als amics, tornen de nou i més unflats, i això que encara no hem arribat a les fartades de Nadal. I parlant de llibres (això ja semblen les targetetes de l’Un, dos, tres), este dissabte va presentar-se el del 150 aniversari de la Falla Sant Miquel-Plaça Vicent Iborra.

 

Els Premis de les Lletres Falleres van nàixer fa un any i no van deixar indiferent a quasi ningú. Per a saber com seran els d’enguany, este 5 de novembre es presentaran els de 2013, que arriben amb noves entitats convocants i nous premis. Serà a les 19.30 a l’Àmbit Cultural del Corte Inglés del carrer Colón de València. Per a aquells que no puguen anar, podran seguir l’acte a través de la web www.lletresfalleres.org o per Twitter utilitzant l’etiqueta #plf13.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar