Premis de Lletres Falleres, corregits i augmentats

Els premis literaris i artístics de llibrets nascuts fa un any, Premis de les Lletres Falleres per als amics, tornen de nou i més unflats, i això que encara no hem arribat a les fartades de Nadal. I parlant de llibres (això ja semblen les targetetes de l’Un, dos, tres), este dissabte va presentar-se el del 150 aniversari de la Falla Sant Miquel-Plaça Vicent Iborra.

 

Els Premis de les Lletres Falleres van nàixer fa un any i no van deixar indiferent a quasi ningú. Per a saber com seran els d’enguany, este 5 de novembre es presentaran els de 2013, que arriben amb noves entitats convocants i nous premis. Serà a les 19.30 a l’Àmbit Cultural del Corte Inglés del carrer Colón de València. Per a aquells que no puguen anar, podran seguir l’acte a través de la web www.lletresfalleres.org o per Twitter utilitzant l’etiqueta #plf13.