Solidaritat i música en jornades culturals a Torrent

jctA Torrent s’amunteguen les jornades culturales. Per un costat, la Falla Santa Llúcia la dedicarà als instruments musicals valencians, i per altre l’Agrupació de Falles de Torrent ho farà a la solidaritat i a la divulgació del taller faller. Així que si vas a esa ciutat, emporta’t la llibreta i el bolígraf per a prendre apunts.

 

Hui 6 de novembre comença la setmana cultural de la Falla Santa Llúcia, enguany dedicada als instruments de música tradicionals valencians. La inauguració serà a les 19.30 amb l’obertura d’una exposició i la presentació d’una matraca feta artesanalment. Dijous següent, dia 15, tindrà lloc la conferència amb el títol “Història i Evolució de la Dolçaina”, amb tocates per part de Josemi Sanchez i Miguel Claramunt. Set dies després, el 22 a les 19.30 hores, es realitzarà la presentació de l’Aula Museu d’Instruments de Música Tradicional MUSIT de Gilet , amb el nom “Instruments tradicionals fets en canya i fusta” , a la Sala d’Exposicions del Museu Comarcal de l’Horta. Però també els dissabtes 10, 17 i 24 de novembre a les 11 del mati tindrà lloc un Taller Didàctic per a xiquets titulat “Com fer instruments musicals amb canyes”, on per a inscriure’s cal enviar un correu a fallasantalucia@hotmail.com.

Mentrestant, l’Agrupació de Falles de Torrent viurà les seues II Jornades Culturals del 9 a l’11 de novembre sota el lema “Agrupa’t 2012”. Divendres s’inaugurarà  a la Sala d’Actes de la Caixa Rural de Torrent (Avinguda al Vedat, número 3) a les 20.15 hores.Després començarà una taula redona moderada per Montse Català dedicada a la solidaritat feta per fallers, la qual podrà seguir-se per les xarxes socials gràcies a l’etiqueta #Solidaritatfallera. I després tindrà lloc presentació dels projectes de les falles de l’agrupació. El diumenge a les onze del matí hi haurà un taller de modelatge a la plaça Sant Roc, amb la participació d’artistes fallers encara per determinar. Després, esmorzar per als xiquets participants. A les 12.00 hores tindrà lloc el taller de jocs infantils i a les dues es tancaran oficialment les jornades culturals.

 

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar