Artistes quasi empaperats com els ninots

¡La que s’ha muntat perquè els artistes fallers utilitzen fullets d’un magatzem de bricolatge (que no vull dir que és Brico Depôt per no fer-li més publicitat) per a empaperar els ninots! Quasi acaba “empaperat” l’artista i una web d’informació fallera. Esta és la història… o sembla ser-ho.

L’antic costum de forrar amb paper els ninots durant la seua fabricació, sembla que no li agrada massa a l’empresa Brico Depôt quan es fa amb la seua pròpia publicitat.  Quan a adonar-se a través de les xarxes socials que un artista faller utilitzava els seus fullets per a construir falles, i després de comprovar que no era l’únic, va cabrejar-se tant que va amenaçar als artistes fallers amb denunciar-los si continuaven amb eixa pràctica. ¿I per què? Perquè pensa que els catàlegs els trauen de les bústies o directament de les empreses del repartiment, per la qual cosa la gent no s’adona de les seues “descàrregues” (el seu nom tècnic per a les ofertes).

Quan al Gremi d’Artista Fallers li arriba la notificació dels advocats de Brico Depôt amb la possible denúncia, es posa en contacte amb el magatzem, i després comunica als seus agremiats que s’abstinguen d’utilitzar els seus fullets per a empaperar ninots. I durant este embolic, la web Vive las Fallas publica una notícia al respecte on apareix una foto d’un ninot ple de publicitat (ara bé, d’altra empresa) que no senta molt bé al Gremi i a través dels seus advocats “recomana” que el retiren per si també es cabregen i passen a “majors”.

En definitiva, després de tot este embolic (i mai millor dit), potser als artistes fallers se’ls hauran anat les ganes d’anar a comprar a Brico Depôt, i igual pensen que en comptes d’utilitzar els fullets publicitaris per a fer falles, els usen per a netejar-se el cul després d’anar al lavabo (sempre que no els denuncien també per este ús).

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar