Fallas para falleros y no falleros según Candreu

¡Com ha canviat Ramir de Maeztu-Lleons!

Clar, és que el temps no passa debades per a ningú, i tampoc per a les comissions falleres. Com hem canviat és el lema de la falla gran de Ramir de Maeztu-Lleons per al seu 50 aniversari, mentre que la infantil es diu Hollywood. La gran, que participarà en 1a A és cosa de Latorre i Sanz, i la infantil de Salvador Dolz. Per altra banda, el dia 15 presentarà els seus projectes Santa Maria Micaela-Martí l’Humà.

maeztugran13
Esbós falla gran de Ramir de Maeztu-Lleons 2013

 

maeztuinf13
Esbós falla infantil de Ramir de Maeztu-Lleons 2013

Quant a la Falla Santa Maria Micaela, el 15 de novembre a les 20 hores presentarà al casal els seus projectes. El gran és de Vicente Manuel Martínez Aparici, i el seu lema és Un, dos, tres… Em relaxaré, mentre que l’artista de la falla infantil és Marina Puche i té per títol La xocolatà. Eixe mateix dia s’entregarà el Premi Tabalet a Antonio Badía Meneses. Estaran en l’acte el poeta del llibret, Manuel Andrés Zarapico, i el responsable de la portada del mateix, Guillermo Rojas.