Arquitecte i artista plantaran cartró en Castielfabib

La Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan, que fa un anys no coneixia ni son pare, continua amb la línia que l’ha portada al famoseig del monument faller, i ho fa amb falles de l’arquitecte Miguel Arraiz i de l’artista faller David Moreno. I les faran amb cartró, no cartró-pedra, sinó cartró a seques.

David MiguelMiguel Arraiz i David Moreno, ajudats per la comissió, plantaran dues falles que continuaran en la mateixa línia innovadora que les des últims anys. El primer, faller de Castielfabib i arquitecte de professió, portarà els seus coneixements professionals de nou a la falla, i el segon, enguany també artista de la falla infantil de Convent, el seu estil i ganes de començar a fer-ne de grans per primera vegada. Els dos han pensat de fer un monument ecològic i utilitzaran mòduls de cartró per a construir-la. Quant al guió, la idea és ser crítics.

La falla gran tindrà per lema S’està lliurant una batalla encara que no ho sàpigues i representarà un refugi on poder amagar-se fins que passen els mals temps o lluitar contra la situació actua de retallades, crisi i depresió. Per altra banda, el títol de la infantil és Mandala i vol ser el punt de la reconstrucció de les noves generacions, el futur de les quals depén de l’ herència que tindran dels adults.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar