Arquitecte i artista plantaran cartró en Castielfabib


La Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan, que fa un anys no coneixia ni son pare, continua amb la línia que l’ha portada al famoseig del monument faller, i ho fa amb falles de l’arquitecte Miguel Arraiz i de l’artista faller David Moreno. I les faran amb cartró, no cartró-pedra, sinó cartró a seques.

Miguel Arraiz i David Moreno, ajudats per la comissió, plantaran dues falles que continuaran en la mateixa línia innovadora que les des últims anys. El primer, faller de Castielfabib i arquitecte de professió, portarà els seus coneixements professionals de nou a la falla, i el segon, enguany també artista de la falla infantil de Convent, el seu estil i ganes de començar a fer-ne de grans per primera vegada. Els dos han pensat de fer un monument ecològic i utilitzaran mòduls de cartró per a construir-la. Quant al guió, la idea és ser crítics.

La falla gran tindrà per lema S’està lliurant una batalla encara que no ho sàpigues i representarà un refugi on poder amagar-se fins que passen els mals temps o lluitar contra la situació actua de retallades, crisi i depresió. Per altra banda, el títol de la infantil és Mandala i vol ser el punt de la reconstrucció de les noves generacions, el futur de les quals depén de l’ herència que tindran dels adults.