Indústria complix quaranta anyets

escutindustriaLa Falla Indústria-Sants Just i Pastor complix 40 anys este exercici, i lluny de passar la crisi dels quaranta, organitzarà diversos actes per celebrar-ho on hi haurà gastronomia i jornades culturals. Un d’ells serà la presentació de projectes de falla, que serà el 29 de novembre.

 

El 29 de novembre a les 19.30 hores, dins del casal de la comissió (carrer F.U.E., s/n, de València), es presentaran els projectes de falla gran i infantil de la comissió, els quals corren a càrrec de l’artista Sergio Fandos. Més endavant hi haurà més actes amb motiu dels quaranta anys de falla, com la inauguració del betlem en desembre, jornades gastronòmiques de la Comunitat Valenciana, una setmana cultural en febrer i la imposició de la insígnia de Junta Central Fallera a la comissió, entre altres.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar