Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

Anem de compres a la Ciutat Fallera?

ciudadfallerapopupI no per a comprar quart i meitat de ninot, sinó per a aconseguir marques de moda a preus d’escàndol.  En eixe barri emblemàtic de València tindrem a final de mes l’esdeveniment Ciudad Fallera Pop Up, amb el qual es podrà comprar roba de marca amb bons descomptes dins de tallers d’artistes fallers.

 

Esta iniciativa s’ha organitzat per a donar a conéixer la Ciutat de l’Artista Faller, un lloc de Benicalap on molts artistes fallers tenen el seu taller. La gent podrà visitar estos obradors i, de pas, aconseguir roba que normalment està pels núvols a preus de crisi, amb descomptes de fins el 80%. A més, hi haurà música en directe, DJ i recitals de poesia. Serà els dies 29 i 30 de novembre, i l’1 de desembre.

Els artistes que col·laboren en la Ciudad Fallera Pop Up són Caballo de Troya, Carrozas Guaita, Fede Ferrer, José Devis, Jordi Palanca, Latorre i Sanz, Manolo García, Manolo Martín, Manuel Guitarte, Miguel Ballester, Ricardo Alcaide, Ximo Esteve i José Luis Pérez Ballester. Quant a les marques que participen, són Antonio Miró, Desigual, Kickers, Lacoste, Marithé François Girbaud, NZA, Pepe Jeans, Punto Blanco, Sita Murt, TCN, Textura i Veneno en la Piel.