¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Anem de compres a la Ciutat Fallera?

I no per a comprar quart i meitat de ninot, sinó per a aconseguir marques de moda a preus d’escàndol.  En eixe barri emblemàtic de València tindrem a final de mes l’esdeveniment Ciudad Fallera Pop Up, amb el qual es podrà comprar roba de marca amb bons descomptes dins de tallers d’artistes fallers.

 

Esta iniciativa s’ha organitzat per a donar a conéixer la Ciutat de l’Artista Faller, un lloc de Benicalap on molts artistes fallers tenen el seu taller. La gent podrà visitar estos obradors i, de pas, aconseguir roba que normalment està pels núvols a preus de crisi, amb descomptes de fins el 80%. A més, hi haurà música en directe, DJ i recitals de poesia. Serà els dies 29 i 30 de novembre, i l’1 de desembre.

Els artistes que col·laboren en la Ciudad Fallera Pop Up són Caballo de Troya, Carrozas Guaita, Fede Ferrer, José Devis, Jordi Palanca, Latorre i Sanz, Manolo García, Manolo Martín, Manuel Guitarte, Miguel Ballester, Ricardo Alcaide, Ximo Esteve i José Luis Pérez Ballester. Quant a les marques que participen, són Antonio Miró, Desigual, Kickers, Lacoste, Marithé François Girbaud, NZA, Pepe Jeans, Punto Blanco, Sita Murt, TCN, Textura i Veneno en la Piel.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar