Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los carteles de Fallas?

El teatre infantil de Cronista triomfa

DSC 0175 copia

L’obra Cinc xiques i una crià, ja tenim l’embroll armat!, interpretada pels xiquets de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, ha guanya el concurs de teatre infantil de la Junta Local Fallera de Torrent. Per altra banda, Mireia Lázaro, de la Falla Saragossa-Parc Central, va ser la campiona en la categoria A de declamació.

El segon premi de teatre va ser per a la Falla Lope de Rueda, amb l’obra L’embós de vianants, la qual també va guanyar el premi als valors cívics. En tercer lloc va quedar la Falla Sant Valerià, amb la representació de Què conte em contes?! Altres premis que van concedir-se va ser el de millor actriu infantil, sent Ana Muñoz Lerma, de la Falla Cronista, la guanyadora, i el de millor actor, donat al xiquet de la Falla Lope de Rueda, Rubén Zalve Barreda.

Quant a declamació, un concurs que va independitzar-se del de teatre infantil enguany,va guanyar en la categoria A Mireia Lázaro (de la Falla Saragossa-Parc Central); en B, Amparo Vilar (Sants Patrons); en C, Rosa Nieves Cunyat (La Plaça); i en D, Joan Josep Moreno (La Plaça).