Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

El que plantarà la Federació d’Especial en 2013

Falla Regne 2013 (maqueta)Per fi, entre cap i cap del fum de gent que va visitar les Drassanes ahir, es van poder fer unes fotos de les maquetes de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) per a publicar en esta web. Malgrat la pujada de l’IVA (criticada amb un ninot en eixa exposició), s’intuïx que hi haurà bon nivell i que les forces estan més igualades que en anys anteriors. A destacar, la bona arribada de l’artista Paco Giner a la secció especial de mà de la Falla Exposició, el projecte (com sempre) molt personal de Na Jordana i la curiosa composició amb un castell de cartes que proposa Monterrubio per a Nou Campanar. Però no cal desmeréixer els altres projectes, i si no, comprova-ho mirant les fotos (si no les veus bé, fes clic per ampliar-les).

 

ESBOSSOS I MAQUETES DE LES FALLES QUE PLANTARAN LES COMISSIONS DE
LA FEDERACIÓ DE FALLES DE LA SECCIÓ ESPECIAL EN 2013