¿Has leído "La despertà"?

Tres coses hi ha en les Falles…

En la vida, les tres coses són: salut, diners i amor. ¿Però i en les Falles? El Turista Fallero proposa una enquesta per a saber què opina el públic al respecte: ¿quines són les tres coses de lesl Falles? No cal que sigues un gran expert en la festa, ni tan sols que sigues faller; tu també pots participar. Els resultats, en el proper número de la revista.

 

El Turista Fallero ha transformat la lletra de la famosa cançó en “Tres cosas hay en la falla, esto, aquello y lo otro, y la falla que tenga estas tres cosas que le dé gracias al artista (y su presupuesto)”, i proposa al públic que trie tres de les huit qualitats positives de la festa que ha preseleccionat (paraula molt fallera, per cert) la publicació. Així qualsevol podrà sentir-se jurat de falla, i sense perill a crítiques perquè ningú sabrà que ha votat, ni què ha votat, ja que la consulta és anònima.

Per a votar, descarrega el següent document PDF i seguix les instruccions:

Encuesta 3 cosas hay en la falla (TF2013)

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar