Nit de terror (i de projectes) a Sant Isidre

La presentació de projectes de la Falla Sant Isidre no serà apta per a malalts de cor, però no perquè el su president Vicente Alventosa vaja a aparéixer en tanga, sinó perquè coincidirà amb la festa de Halloween. Altra comissió, Sant Joan Bosco-Duc de Mandas, ja va presentar els seus passat dissabte.

Serà a les 21.00 hores del dia 31 d’octubre quan tinga lloc eixa terrorífica presentació d’esbossos de la Falla Sant Isidre, amb les falles que estan preparant els artistes Carlos Carsí i Ángel Navarro per a esta comissió, major i infantil respectivament. Diuen que hi haurà fenòmens paranormals al casal eixa nit, entre altres coses estranyes…

On ja van presentar-se ja les falles per a 2013 ha sigut en Sant Joan Bosco-Duc de Mandas. El president infantil, Izan Navas Ballesteros, va descobrir la infantil, el lema de la qual és Perfums i fragància i el seu artista Samuel Martínez. Per la seua banda, la fallera major i el president de la comissió, Marta Linares i Fernando Ros, van descobrir mà a mà l’esbós major, obra de José Jarauta “Pepo” i titulat Investigació Criminalística.

Falla gran

 

Falla infantil

 

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar