Nit de terror (i de projectes) a Sant Isidre

Cartel Halloween San Isidro

La presentació de projectes de la Falla Sant Isidre no serà apta per a malalts de cor, però no perquè el su president Vicente Alventosa vaja a aparéixer en tanga, sinó perquè coincidirà amb la festa de Halloween. Altra comissió, Sant Joan Bosco-Duc de Mandas, ja va presentar els seus passat dissabte.

Serà a les 21.00 hores del dia 31 d’octubre quan tinga lloc eixa terrorífica presentació d’esbossos de la Falla Sant Isidre, amb les falles que estan preparant els artistes Carlos Carsí i Ángel Navarro per a esta comissió, major i infantil respectivament. Diuen que hi haurà fenòmens paranormals al casal eixa nit, entre altres coses estranyes…

On ja van presentar-se ja les falles per a 2013 ha sigut en Sant Joan Bosco-Duc de Mandas. El president infantil, Izan Navas Ballesteros, va descobrir la infantil, el lema de la qual és Perfums i fragància i el seu artista Samuel Martínez. Per la seua banda, la fallera major i el president de la comissió, Marta Linares i Fernando Ros, van descobrir mà a mà l’esbós major, obra de José Jarauta “Pepo” i titulat Investigació Criminalística.

CCF13092012 0000
Falla gran

 

2013 fi
Falla infantil