¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Les falleres majors de Dénia fan ‘bolos’

fmdeniamontcada

Moncada, Alaquàs i Torrent van ser els llocs on les falleres majors de Dénia va fer parada en el seu tour d’este cap de setmana. Representants de la seua junta local, com no, van acompanyar-la en el peregrinatge.

Tres presentacions en diversos llocs de la Comunitat Valenciana han sigut les destinacions les representants de les Falles de Dénia. La fallera major d’esta ciutat, Marta Tabernero Sanmiguel, junt al secretari de la Junta Local Fallera de Dénia, Santi Cambra, van estar en la presentació de la fallera major de Torrent, Rebeca Piles Andrés, on va coindidir amb la fallera major de València, Begoña Jiménez. Al mateix temps, la fallera major infantil de Dénia, Rocío Patricio, acompanyada de la component de la cort d’honor Pili Ramírez i del delegat de festejos Fran López, van anar a la presentació de les falleres majors de Montcada, Zaira Estepa i Andrea Fuentes. I com que no tenen més falleres majors de Dénia, a Alaquàs van anar dos components de les corts d’honor, María Luisa Gemma Bisquert i Irene Gemma López, on hi havia una altra presentació.

fmtorrent

I per si fora poc, diumenge per la vesprada, la fallera major infantil de Dénia va desplaçar-se a Torrent per assistir a la presentació infantil de la Falla Port Rotes i a la de la fallera major d’eixa localitat, Carla Gómez Campos. Per la nit, a descansar, que ja tocava.