¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Paelles i ball unixen a fallers

IMG 4109b

Molt de faller junt s’han pogut vore per diversos racons de la Comunitat Valenciana: a Torrent, ballant per a un vídeoclip solidari, a Patraix (València) dinant paella amb l’Agrupació Mercat de Jesús, i a Dénia amb el primer sopar de falleres de la Falla Les Roques (com no, si no paren). La qüestió és passar-ho bé.

Efectivament, una desena de falles de Torrent van participar en el Lip Dub (un videoclip) de l’organització benèfica Adisto, que tindrà el nom “Tots fem Torrent”. La pluja va fer un descans i va permetre gravar el videoclip més multitudinari que s’ha fet a la ciutat, on van participar més de 700 persones de 40 associacions diferentes per a cantar i baller per la integració dels discapacitats de Torrent. Entre els participants es van trobar les falleres majors de la localitat, Rebeca Piles i Carla Gómez, i fallers de les comissions de Cronista, Toledo, Avinguda, Sant Roc, Sant Valerià, Lope de Rueda, Sant Gregori, Padre Méndez, Escultor Vicente Pallardó i Benèmerita. El 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, se sabrà com ha quedat el vídeo.

IMG 3916b

Per altra banda, quasi 600 persones van reunir-se en el festival de paelles de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús passat dia 30. El dinar, organitzat amb l’ajuda de la Falla Baró de Patraix-Conca, va ser un èxit d’organització i d’oratge, ja que tampoc va ploure eixe dia.

DSC 0265

I ja amb menys gent, i totes xiques, la Falla Les Roques va celebrar dissabte passat el seu primer sopar de falleres. I no van anar d’operació bikini precissament, ja que van atacar a les hamburgueses i als postres.

SAM 1177

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar