Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

El ‘tour’ faller de Compromís continua

20121003 192145

Els polítics de Compromís encara treballen en la missió (¿impossible?) d’arreglar un poc les Falles, dins de la qual s’han reunits amb les dues agrupacions d’agrupacions de falles de València.

Este dimecres, la regidora de Compromís per València, Pilar Soriano, el vocal en el Consell Rector de Junta Central Fallera d’esta formació, Pere Fuset, i el suplent d’este últim, Sebas Marín, s’han reunit per un costat amb els representants de la Unió d’Agrupacions de Falles del Cap i Casal, i per altre amb la Interagrupació de Falles. En ambdós casos, la coalició política va explicar als fallers, entre altre temes, què han fet al Congrés i a les Corts Valencianes per evitar l’IVA del 21% a les falles, a més de la demanda d’un pla estratègic per a la festa. Compromís també va posar-se en disposició de les agrupacions per a difondre les seues propostes.