Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Campionats per a tots els gustos amb Olivereta

olivereta¡Per a no avorrir-se! L’Agrupació de Falles Olivereta ja té data per als seus campionats de parxís, dominó, truc i dards, i a més tindrà este diumenge les jornades de convivència. I parlant d’agrupacions, la Interagrupació ha concedit el premi Pepe Monforte individual a Juan Solivares Aspas, i el col·lectiu a la Banda Municipal de València.

Tornant a Olivereta, este 7 d’octubre celebrarà la jornada de convivència entre les demarcacions de les falles Josep Maria Bayarri-Els Isidres i Vicent Castell-Maiques, on no faltaran les paelles. El dia 21 hi haurà campionat de truc al casal d’esta última falla, i de parxís al d’Àngel de l’Alcàsser-Josep Maestre. I diumenge següent és el torn dels campionats de dominó i dards, que tindran lloc als casals de Josep Maria Bayarri-Els Isidres i Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser. Totes les partides se celebraran pel matí.