Campionats per a tots els gustos amb Olivereta

olivereta¡Per a no avorrir-se! L’Agrupació de Falles Olivereta ja té data per als seus campionats de parxís, dominó, truc i dards, i a més tindrà este diumenge les jornades de convivència. I parlant d’agrupacions, la Interagrupació ha concedit el premi Pepe Monforte individual a Juan Solivares Aspas, i el col·lectiu a la Banda Municipal de València.

Tornant a Olivereta, este 7 d’octubre celebrarà la jornada de convivència entre les demarcacions de les falles Josep Maria Bayarri-Els Isidres i Vicent Castell-Maiques, on no faltaran les paelles. El dia 21 hi haurà campionat de truc al casal d’esta última falla, i de parxís al d’Àngel de l’Alcàsser-Josep Maestre. I diumenge següent és el torn dels campionats de dominó i dards, que tindran lloc als casals de Josep Maria Bayarri-Els Isidres i Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser. Totes les partides se celebraran pel matí.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar