¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Calia ser de ferro per a no riure

Per a pixar-se damunt va ser el concurs de monòlegs de la Falla Ferros celebrat ahir per la nit. Set concursants experimentats en l’art del monologuisme (llevat d’un servidor, Candreu, que acaba de començar en estos embolics) van fer riure a un casal ple de gom a gom. Al final, el primer premi (i 100 euretes que van molt bé) va ser per a l’única dona que va concursar, Carol Tomás.  Repetiré com a concursant; no es lliuraran de mi tan fàcilment…

 

Els gats, la sogra, les nòvies grosses, el barri, el sexe i, com no, les Falles, han sigut alguns dels temes que han assassinat a colps d’acudit els monologuistes del concurs de monòlegs de la Falla Ferros-Joan Baptista Perales. Set participants (n’eren huit, però va faltar-ne un a última hora), alguns molt relacionats amb el món faller i altres no, han divertit a un públic heterogeni i amb gent de totes les edats. Un jurat de tres persones va triar els premis, quedant en tercer lloc Miguel Ángel Chirivella i aconseguit així 50 euros; el segon lloc va ser per a Rafa Rafeta, guanyant 100 euros; i en primer Carol Tomás amb un espectacle sobre el seu gat, qui també va tindre 100 euros de premi.

Esta és l’actuació de Candreu, que potser no és la millor, però és la d’esta casa:

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar