Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Calia ser de ferro per a no riure

Ferros 20120929 6Per a pixar-se damunt va ser el concurs de monòlegs de la Falla Ferros celebrat ahir per la nit. Set concursants experimentats en l’art del monologuisme (llevat d’un servidor, Candreu, que acaba de començar en estos embolics) van fer riure a un casal ple de gom a gom. Al final, el primer premi (i 100 euretes que van molt bé) va ser per a l’única dona que va concursar, Carol Tomás.  Repetiré com a concursant; no es lliuraran de mi tan fàcilment…

 

Ferros 20120929 8

Els gats, la sogra, les nòvies grosses, el barri, el sexe i, com no, les Falles, han sigut alguns dels temes que han assassinat a colps d’acudit els monologuistes del concurs de monòlegs de la Falla Ferros-Joan Baptista Perales. Set participants (n’eren huit, però va faltar-ne un a última hora), alguns molt relacionats amb el món faller i altres no, han divertit a un públic heterogeni i amb gent de totes les edats. Un jurat de tres persones va triar els premis, quedant en tercer lloc Miguel Ángel Chirivella i aconseguit així 50 euros; el segon lloc va ser per a Rafa Rafeta, guanyant 100 euros; i en primer Carol Tomás amb un espectacle sobre el seu gat, qui també va tindre 100 euros de premi.

Ferros 20120929 13

Esta és l’actuació de Candreu, que potser no és la millor, però és la d’esta casa: