Cronista i el seu projecte a favor d’ex-alcohòlics

Logotipo projecte 2013

No paren en la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve. No paren d’inventar projectes solidaris, com el de 2013 dedicat a ARTIC (Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca) que es presentarà el 6 d’octubre al casal de la comissió (carrer Cronista Vicent Beguer, 2 i 4, Torrent), i que comptarà amb la col·laboració de més de 15 artistes de falles infantils.

El projecte tindrà el lema “Som el futur de la festa… i de la societat” i destacarà que a través de les Falles es pot transmetre als xiquets molts valors importants per a la societat, no només els festius. Per a recolzar esta idea, més de 15 artistes fallers de falles infantils de la secció especial de València i els guanyadors dels primer premis de Torrent, han creat xapes on es parla de la integració, la diversitat, la convivència, la igualtat o l’ecologia. Alguns d’estos artistes són Alberto Abril, Aleart, Ángel Navarro, Carlos Benavent, Cateiy Rosa, David Moreno, Imaginarte, Javier Igualada, José Gallego, Marina Puche, Mario Gual, Miguel Hache, Oscar Villada, Pedro Rodríguez, Sergio Alcañiz i Sergio Amar.

En la presentació del projecte es mostrarà la col·lecció completa de xapes, i després hi haurà un col·loqui sobre la situació actual de les falles infantils moderat per José Vicente Marco i amb David Moreno, José Gallego,Marina Puche i Mario Gual com a ponents.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar