Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

La pluja es carrega actes fallers de hui

Plujafalles¡Quina tromba d’aigua ha caigut! En alguns carrers calia utilitzar barca en comptes de cotxe. Per esta raó, algunes falles han suspés o modificat alguns dels seus actes. Per exemple, Duc de Gaeta-Pobla de Farnals no farà el que tenia previst hui, i l’Agrupació de Falles Benicalap-Campanar ha suprimir la jornada solidària que tenia prevista hui. També l’Ofrena Marinera de l’Agrupació de Falles del Marítim, prevista per a demà, s’ha deixa per a altre dia, no siga que caiga el diluvi universal. Per altra banda, Sant Vicent-Empar Iturbi realitzarà la seua desfilada d’indumentària valenciana, si plou, a la parròquia de Sant Jordi Màrtir, al carrer Empar Iturbi número 26.