Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

Un resum multimèdia de la Mostra de Llibrets

mostrallibrets12Dissabte passat va celebrar-se al Museu Faller de Gandia la setena Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana. Una trobada de fallers de tot arreu on s’ha explicat el procés d’elaboració d’algunes d’estes publicacions i s’ha parlat d’aspectes útils per a realitzar-les, com formes d’edició, la nova llei del dipòsit legal i l’ús de la tecnologia per a preparar continguts. Si no vas anar, ací tens l’oportunitat de vore uns vídeos i sentir uns àudios de la mateixa.

Programa Cadafal, de Ràdio 9, emés des de la Mostra de Llibrets

 

 

 

“Eines col•laboratives en línia útils per al… por morvedreTV

Per a acabar, un resum fotogràfic de l’acte que hi ha en Facebook proporcionat per Lletres Falleres.