Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Un curs ‘on-line’ per a conéixer les Falles

viu¿T’agradaria saber més sobre Falles? Aleshores pots visitar la secció divulgativa d’esta web, però si en vols més, tens un curset per Internet de la Universitat Internacional Valenciana  (VIU) on aprendre com és esta festa, les Fogueres d’Alacant i la Magdalena de Castelló.

Eixa universitat valenciana a distància ha presentat hui un curs en línia per a conéixer en profundidat elements de relleu de la cultura festiva de la Comunitat Valenciana, com són les Falles de València,  les Fogueres d’Alacant i la Magdalena de Castelló. Amb el títol “Aprendiendo a conocer y valorar los bienes inmateriales efímeros de la cultura valenciana: Arte, Luz y Color”, tindrà 20 hores de duració i comptarà amb classes virtuals de diversos artistes, i entre el seu material hi haurà gravacions de vídeo de tallers fallers. Els artistes fallers José Latorre, José Puche, Alejandro Santaeulalia, Sergio Amar, José Luis Ceballos, Francisco Sanabria i José Luis Álvarez són alguns dels professionals que col·laboren en la formació.

Sent virtual, serà possible matricular-se en esta oferta formativa des de qualsevol lloc del món. Per a més informació es pot consultar este fullet en PDF.