Un curs ‘on-line’ per a conéixer les Falles

¿T’agradaria saber més sobre Falles? Aleshores pots visitar la secció divulgativa d’esta web, però si en vols més, tens un curset per Internet de la Universitat Internacional Valenciana  (VIU) on aprendre com és esta festa, les Fogueres d’Alacant i la Magdalena de Castelló.

Eixa universitat valenciana a distància ha presentat hui un curs en línia per a conéixer en profundidat elements de relleu de la cultura festiva de la Comunitat Valenciana, com són les Falles de València,  les Fogueres d’Alacant i la Magdalena de Castelló. Amb el títol “Aprendiendo a conocer y valorar los bienes inmateriales efímeros de la cultura valenciana: Arte, Luz y Color”, tindrà 20 hores de duració i comptarà amb classes virtuals de diversos artistes, i entre el seu material hi haurà gravacions de vídeo de tallers fallers. Els artistes fallers José Latorre, José Puche, Alejandro Santaeulalia, Sergio Amar, José Luis Ceballos, Francisco Sanabria i José Luis Álvarez són alguns dels professionals que col·laboren en la formació.

Sent virtual, serà possible matricular-se en esta oferta formativa des de qualsevol lloc del món. Per a més informació es pot consultar este fullet en PDF.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar