¿Has leído "El Moisés de Regino Mas"?

Albereda es deixa les portes obertes

P1020297

Però no va escapar-se el gat.  Dissabte passat, la Falla Passeig de l’Albereda-Avinguda de França va celebrar un dia de portes obertes per tal d’animar al barri a conéixer esta comissió, gaudint els presents d’una jornada lúdica i d’un dinar per a majors i xiquets.

P1020233

Els xiquets (i no tan xiquets alguna vegada), fallers o no, van  poder participar en els castells inflables, jocs i tallers per a ells, mentre els majors s’entretenien comprant arracades i altres complements a les botigues, els quals van esgotar existències. Eixe dia van vore’s per la festa persones conegudes com futbolistes, artistes fallers, falleres majors de València d’altres anys i presidents d’altre comissions falleres. El matí va acabar amb un dinar de confraternitat per a tots.